Swissness

INDIVIDUALITEIT ALS RECHT

Hoe meer stress in het dagelijks leven, hoe belangrijker onze thuis wordt om ons te kunnen terugtrekken. Een badkamer is meer dan ooit een plaats om nieuwe energie op te doen en op krachten te komen. Nieuwe woonconcepten met vloeiende overgangen tussen badkamer en slaapkamer of ruime wellnessruimten komen steeds vaker voor. Hoeveel plaats u ook ter beschikking hebt, innovatieve oplossingen zijn erg gegeerd. Comfort en gebruiksvriendelijkheid zijn daarbij even belangrijk als tijdloze, optisch mooie oplossingen voor elke generatie. Duscholux voldoet perfect aan deze eisen met een doelgerichte segmentatie en nieuwe individuele producten.

Door te kiezen voor Duscholux, maakt u altijd de juiste keuze. Want in de producten van Duscholux zit de ervaring van een 50-jarig internationaal succesverhaal vervat en een bewijs van zijn wortels in Zwitserland.

Onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in de hoofdzetel in Thun en genieten een ijzersterke reputatie. Want wat uit Zwitserland komt, staat voor kwaliteit, degelijkheid en duurzaamheid. Prestaties waarop u kunt vertrouwen. Van bij het begin.

 

Duscholux gebruikt zijn eigen en cookies van derden om uw ervaring te optimaliseren en het uitvoeren van analytische taken; door het gebruik van deze website geeft u toestemming voor het gebruik ervan. U kunt verdere informatie te verkrijgen, of te leren hoe u de instellingen wilt wijzigen, in ons cookies beleid. Meer informatie