News

220 unieke producten van Duscholux voor de grootste hotelgroep van Scandinavië

04-01-2019

Midden in de zomer schijnt in Scandinavië de zon bijna de hele dag waardoor het dan ook lang licht is. Misschien is dit een reden waarom in deze regio douchescheidingswanden met donkere kaders trend zijn.

Zo hebben wij bij het Hotel Scandic Park in Stockholm met onze 220 douchescheidingswanden in speciale vervaardiging een voltreffer geplaatst. Profielen, scharnieren en grepen zijn hierbij in een veredeld, mat grafietdesign gehouden. Dit zorgt, samen met de overige badarmaturen en -elementen, voor een mooie symbiose, waar niet alleen Scandinavische ogen enthousiast van worden.

Scandic Park behoort tot Scandic Hotels Group (SHOT) die met nagenoeg 280 hotels en 55.000 kamers zich het grootste hotelketen in Noord Europa mag noemen. Overeenkomstig professioneel verliep het renovatieproject, dat - tijdens bedrijf - in etappes werd uitgevoerd.

Onze Managing Director Terje Knoff van Duscholux Noorwegen en zijn team heeft voor de omzetting en installatie van deze speciale, matte oppervlakken nauw met de ontwikkelingsafdeling op de productielocatie Thun samengewerkt. Aangezien een poedercoating geen optie was, werd een oplossing met natlak gevonden die voldeed aan de wensen van de klant en ook in de praktijk kan worden toegepast.

 

Duscholux gebruikt zijn eigen en cookies van derden om uw ervaring te optimaliseren en het uitvoeren van analytische taken; door het gebruik van deze website geeft u toestemming voor het gebruik ervan. U kunt verdere informatie te verkrijgen, of te leren hoe u de instellingen wilt wijzigen, in ons cookies beleid. Meer informatie