News

Allegra: Nieuwe varianten

Gedeeltelijk omlijst in nieuwe varianten

09-11-2016

De nieuwe pendel- en draaivouwdeuren met gedeeltelijke omlijsting zorgen voor meer mogelijkheden met de robuuste douchewandserie Allegra. Hetzij als nisoplossing of als hoekinstap, met of zonder vast deel, in comfortabele standaardhoogte of als speciale maat – Allegra overtuigt ook hier met praktisch functionaliteit en goede ideeën. En de reinigingsvriendelijke CareTec-deklaag is al bij de standaard uitvoering inbegrepen.

Het moderne, rechtlijnige design verbindt alle Allegra pendeldeuren. Een nieuwe beugelgreep met ergonomische vorm plaatst daarbij interessante optische accenten. Alle deuren hebben een praktisch hef- en daalmechanisme en zijn eenvoudig in gebruik. De verticale profielen benadrukken het markante design van de douchewandserie met gedeeltelijke omlijsting en schuine wanden kunnen bij de montage moeiteloos gecompenseerd worden.

Comfort en eenvoudige bediening staan ook bij de Allegra draaivouwdeuren op de voorgrond: Al naargelang de ruimtelijke situatie bieden ze telkens een uitstekende en plaatsbesparende oplossing voor veel douchegenot. Een hoekinstap heeft zo geen extra plaats voor openslaande deuren nodig – en zelfs nauwe nissen worden door draaivouwdeuren kleine ruimtewonderen. Dat is maximale functionaliteit met Allegra.

 

Duscholux gebruikt zijn eigen en cookies van derden om uw ervaring te optimaliseren en het uitvoeren van analytische taken; door het gebruik van deze website geeft u toestemming voor het gebruik ervan. U kunt verdere informatie te verkrijgen, of te leren hoe u de instellingen wilt wijzigen, in ons cookies beleid. Meer informatie