News

Nieuwe producten

03-05-2016

Bella Vita 3

De nieuwe ééndelige Bella Vita 3 schuifwand overtuigt door zijn aanpasbaarheid en door zijn elegantie. Hij is flexibel te positioneren en extreem reinigingsvriendelijk omdat het verschuifbare glazen vlak altijd een goede toegang tot de de kranen biedt. Zeker een elegante oplossing voor badkamers, aangezien de introverte optiek zich verbluffend aanpast. Niet zichtbaar, wel merkbaar comfortabel: de innovatieve dempertechniek is weggewerkt in het bovenste geleidingsprofiel en wordt standaard meegeleverd.

Verkrijgbaar vanaf zomer 2016

Download Flyer Free Base 2


Deze nieuwe ultravlakke douchebak biedt nog meer comfort en bewegingsvrijheid in de badkamer. De Free Base 2 is verkrijgbaar in 15 standaard afmetingen en kan bovendien op uw individuele wensen in elke maat (niet kwartrond) worden besteld. Zo past dit product zich aan elke ruimtelijke situatie aan.

Verkrijgbaar vanaf Mei 2016

Download Flyer 

 

Duscholux gebruikt zijn eigen en cookies van derden om uw ervaring te optimaliseren en het uitvoeren van analytische taken; door het gebruik van deze website geeft u toestemming voor het gebruik ervan. U kunt verdere informatie te verkrijgen, of te leren hoe u de instellingen wilt wijzigen, in ons cookies beleid. Meer informatie