News

Variabel en eenvoudig in onderhoud

03-10-2016

DE ELEGANTE SCHUIFOPLOSSING

De eendelige schuifdeur Bella Vita 3 van Duscholux is een inspirerendevariant binnen deze succesvolle douchewandenreeks. Deze 1-delige variantis beschikbaar als douchewand in nis tot op de vloer maar eveneens alsbadschuifwand. De versie voor bad kan bovendien in combinatie met zijpaneelworden geplaatst als hoekopstelling. Kwaliteitsvolle geleiders enhoogwaardige materialen zorgen voor een rustig schuiven van het glazenelement. Het elegante bovenste horizontale profiel bedekt het schuifsysteemvolledig en onderstreept de rechtlijnigheid van deze douchewandenserie.

 

EENVOUDIGE TOEGANG VOOR REINIGING

De perfect glijdende schuifdeur beschikt aan de zijde van de kraan over eenveilige magneetsluiting en is met een 'Soft-close' systeem voor zacht openenen sluiten uitgerust. Bijzonder praktisch: Deze schuifwand is flexibelpositioneerbaar en extreem reinigingsvriendelijk omdat de verschuifbareglazen wand altijd een optimale bereikbaarheid tot de kranen biedt.

 

Duscholux gebruikt zijn eigen en cookies van derden om uw ervaring te optimaliseren en het uitvoeren van analytische taken; door het gebruik van deze website geeft u toestemming voor het gebruik ervan. U kunt verdere informatie te verkrijgen, of te leren hoe u de instellingen wilt wijzigen, in ons cookies beleid. Meer informatie