Tilbake

Hotell Botanic Sanctuary *****

Historisk arkitektur for kravene til et eksklusivt hotellklientel i Antwerpen.

I den botaniske hagen midt i byen og gjemt bak høye murer ligger denne perlen med 108 rom og suiter, 2 Michelin-stjernerestauranter og et 1000 m² stort Botanic Health Spa & Club-område. Hotellet er et ledende hotell i verden og hevder å være et av de beste hotellene i regionen. DUSCHOLUX var tidlig med i prosjektet og utviklet en Walk-in dusjløsning spesialtilpasset fargekonseptet.

Kunde:
Botanic Sanctuary, Antwerp
Leveringsomfang:
33 Air 2 Walk-in dusjvegger inkludert prosjektering, dimensjonering, levering og montering.
Praktiske fordeler:
Spesialfarge 99 Dornbracht for integrering i fargekonseptet DUSCHOLUX CareTec® Pro for enkel glassrengjøring.
Gjennomføringsdato:
Januar 2022

Smarte konsepter.
Et tydelig formspråk og et fargekonsept som er gjennomtenkt ned til minste detalj. Arkitekten involverte teamet fra DUSCHOLUX Belgia tidlig i planleggingen av hotellbadene. Han valgte Dark Platinum-fargen for Dornbracht-armaturene. DUSCHOLUX gjorde det mulig å påføre den svært elegante og tidløse fargen på ulike materialer. Armaturfargen 99 var den definitive fargereferansen for vegg- og gulvprofilene til de 33 installerte Air 2 dusjveggene. Disse presenterer seg i dusjområdet med klare konturer og står likevel for en ryddig letthet. Sammen med armaturene skaper de et  stemningsfullt helhetsbilde.

Utstyr av høy kvalitet.
Imposant. Tidløs. Luksuriøs. La deg bli tatt inn av romfølelsen samtidig som du slapper av. Rommene og suitene på Hotel Botanic Sanctuary er alle integrert i et historisk kompleks av klosterbygninger. Det ble lagt stor vekt på at fortid og fremtid ble kombinert i én opplevelse for gjestene. Dette kan alle se og føle takket være et gjennomtenkt designkonsept. Ganske enkelt et elegant design i tråd med klosterets eldgamle ånd.