Onze onderneming

  Van gewone douchewand tot ideale, individuele en gepersonaliseerde badkamer.

  Het was de firma Duscholux die  op het einde van de jaren ’60 de basis legde voor de productie van conventionele douchewanden in Europa. Wat begon als een plooibare douchewand is vandaag de dag -in termen van design en uitvoering - uitgegroeid tot een compleet gamma voor alles wat met de badkamer te maken heeft.

  We zijn leader op de markt van douchewanden en met 4 productiesites in Europa en meerdere verkoopsvestigingen, commercialiseren we onze producten over de hele wereld. De hoofdzetel van Duscholux evenals de gecentraliseerde IT-dienst is gevestigd in de stad Thun in Zwitserland.

  Onze marktgerichtheid, de hoge eisen die we onze eigen organisatie opleggen samen met ultramoderne structuren en progressieve omstandigheden op de werkplek, versterken onze intentie om onze n°1 positie in de markt te behouden en een pionier te blijven.

   

  Duscholux gebruikt zijn eigen en cookies van derden om uw ervaring te optimaliseren en het uitvoeren van analytische taken; door het gebruik van deze website geeft u toestemming voor het gebruik ervan. U kunt verdere informatie te verkrijgen, of te leren hoe u de instellingen wilt wijzigen, in ons cookies beleid. Meer informatie