GARANTIE

GARANTIE

Duscholux staat voor kwaliteit. Daarom geven wij een omvangrijke garantie van 2 jaar op douchewanden en whirlpools alsook 5 jaar op douchekuipen, badkuipen en PanElle wandbekleding.

Garantie 

 

GARANTIE RESERVEONDERDELEN

We bieden u een garantie op de beschikbaarheid van reserveonderdelen gedurende 10 jaar.

 

CARETEC GARANTIE

De speciaal voor het gebruik in de douche ontwikkelde CareTec-bekleding vormt een reinigingsvriendelijk en vuilafstotend oppervlak. Duscholux geeft u een garantie van drie jaar op de reinigingsvriendelijke werking van CareTec.

CareTec Garantie 

CareTec garantieformulier 

 

SLIJTDELEN

Wij gebruiken voor onze producten uitsluitend hoogwaardige materialen. Verschillende onderdelen, zoals kunststof afdichtprofielen, waterafstotende lijsten enz., zijn echter onderhevig aan een verouderingsproces en dienen, al naargelang de gebruiksfrequentie en het onderhoud, vervangen te worden. Slijtageonderhevige herstellingen vallen niet onder de garantie.

Slijtdelen 

 
 

Duscholux gebruikt zijn eigen en cookies van derden om uw ervaring te optimaliseren en het uitvoeren van analytische taken; door het gebruik van deze website geeft u toestemming voor het gebruik ervan. U kunt verdere informatie te verkrijgen, of te leren hoe u de instellingen wilt wijzigen, in ons cookies beleid. Meer informatie