Reserveonderdelen

Voor een wrijvingsloos verloop van uw reserveonderdeelbestelling, hebben wij de volgende gegevens nodig (* verplichte velden). Het garantienummer (14-cijferige getalcombinatie) vindt u onder de blauwe Duscholux-clip op uw Duscholux-product.

Graag alle met * gemarkeerde velden invullen

** Graag het telefoonnummer opgeven waar u overdag te bereiken bent (bijv. mobiele nummer). We bevestigen u dan graag de details van de onderdelen opdat u ze via uw sanitaire dealer zou kunnen bestellen. De garantieperiode voor onze producten is 2 jaar vanaf levering door de sanitairgroothandel. Slijtdelen (bijv. waterafstotende profielen) zijn uitgesloten van de garantie.

Weet u niet zeker welk reserveonderdeel het juiste is voor uw product, maak dan een foto, de foto opslaan op uw computer en de upload-functie gebruiken om de foto samen met uw bestelling te versturen.

Hartelijk dank voor uw bestelling.

 
 

Duscholux gebruikt zijn eigen en cookies van derden om uw ervaring te optimaliseren en het uitvoeren van analytische taken; door het gebruik van deze website geeft u toestemming voor het gebruik ervan. U kunt verdere informatie te verkrijgen, of te leren hoe u de instellingen wilt wijzigen, in ons cookies beleid. Meer informatie